25-08-06

Nieuw Nieuw

Ik ben heel blij met mijn meer dan 2000 bezoekers. Dit is een goed teken dat men deze site toch weet te vinden. Natuurlijk is het geen monsterscore. Maar dat is de bedoeling niet. Daarvoor is de site te specifiek en interesseert het enkel paardenliefhebbers, therapeuten, kinesisten en allerlei mensen die geboeid zijn door de combinatie paarden en therapie.

Ook wil ik de bezoekers bedanken die mij links, tips en vragen doorsturen!! Zonder jullie deze site niet meer groeien. Bovendien heb ik nu ook een Mini Chat op deze site gezet, zodat je ook andere lezers nog tips kunt geven.

Hopelijk krijg ik nog veel tips in mijn mailboxje.

The image “http://images.google.be/images?q=tbn:gI8EDI50c-h6HM:http://image.kaartenhuis.nl/kaarten/image/thumbnail/laughinghorse.jpg” cannot be displayed, because it contains errors.

 

10:55 Gepost door k in Deze site | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Site van de Maand (augustus): tip van bezoeker

The Healing Horse vzw is een vereniging die zich inzet om kinderen en volwassenen met problemen
of een handicap te ondersteunen. Dit via hippotherapie of therapie met behulp van het
paard.

Het bevorderen van de levenskwaliteit van deze personen is de voornaamste doelstelling van onze vzw. De problemen kunnen van fysieke, psychologische, opvoedkundige of sociale aard zijn.

Wie komt in aanmerking voor EAT bij onze vzw?
Personen met een mentale, motorische en/of meervoudige handicap. Maar ook personen met AD(H)D, autisme, gedragsproblemen, … Voorzieningen zoals dagcentra, instellingen, … kunnen bij ons sessies aanvragen. Ook individuele personen zijn welkom.
Om risico's uit te sluiten vragen we een medische toelating afgeleverd door de behandelende arts of in geval van fysieke problemen: de orthopedist.

Wanneer en waar?
EAT-sessies worden voorlopig enkel tijdens de schooluren georganiseerd en dit bij voorkeur in de voormiddag. Tijdens de schoolvakanties of op feestdagen organiseren we geen sessies. We werken in manege 'Horses Paradise' te Wezembeek-Oppem.

Prijs van de sessies en hoe ze aanvragen.
Via sponsoring zal The Healing Horse vzw ijveren om de sessies aan een democratische prijs aan te bieden. Zo heeft iedereen de mogelijkheid om een EAT-programma te volgen.

U kan dit project steunen door een bijdrage te storten op rekeningnummer 001-4839693-51 van The Healing Horse vzw. Giften via de Koning Boudewijnstichting zijn fiscaal aftrekbaar, 000-0000004-04 met mededeling: L82037 - The Healing Horse. Voor meer info zie onze sponsorpagina.

Meer info over The Healing Horse vind je in de linkerkolom; => Vlaams Brabant => The Healing Horse Tervuren

  
 


 
 

10:38 Gepost door k in Artikel andere site | Permalink | Commentaren (0) | Tags: paard, therapie |  Facebook |